Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.06.2017 19:41 - Те предадоха българския гей
Автор: reader Категория: Новини   
Прочетен: 7587 Коментари: 9 Гласове:
-3

Последна промяна: 08.06.2017 19:42

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Автор Калин Руменов   image

Българският хомосексуализъм извървя прекалено лесно и исторически бързо пътя от обществения позор до обществената поносимост. Което вероятно заблуди неговите комсомолци, че още една крачка и завинаги преминават в измерението на обществения възторг, откъдето после и с топ не могат да ги мръднат.

След времената на позора за българския хомосексуализъм имаше добри години, през които той беше интересен като нещо непознато, беше дори обществено атрактивен и ползван в маркетинга.

Но всичко приключи някъде в момента, когато се появиха комсомолците и решиха, че българският хомосексуализъм може да се надскочи и да се издигне до идеология. Че може за една нощ и за един парад време да се превърне от биология в политика. А после да си гледа спокойно старините, докато около него тичат първите внуци на еднополовите бракове.  

Едно е обаче самоиронията на Евгени Минчев, друго е позиционирането чрез провокация на Азис и съвсем различно е дружинна ЛГБТ ръководителка да ти насажда комплекси, че не засвидетелстваш достатъчно респект към братството й.

Съвсем различно е безполов гражданин на чужда правителствена ясла да те нарича „фашист”, понеже са ти чужди новите тенденции в модерността. 

Както при други насила налагани идеологии провалът и на тази го предизвикаха комсомолците на местно ниво.

Те предадоха българския гей, като го смесиха с всички възможни извращения и на практика го направиха неразличим от тях.

Комсомолците, само и единствено те, създадоха общ контекст от гейове, цигани и убийци, отскоро вкараха вътре неканените араби и африканци.

Едни и същи комсомолци от едно и също котило едновременно се борят за правото на гей парад, за узаконяване на незаконното Циганско, за правата на измислени от самите тях етнически малцинства, за добрия бит на затворниците (особено доживотните), за добрия прием на бежанците измамници, дори за правото да проповядваш радикален ислям в махалата.

А през останалото време се срамуват от своето традиционно Българско и от традиционните българи, които имат логически проблем с каузите им.

Не знам защо го работят така имиджово отблъскващо и необяснимо за всеки здрав разум. Трябва да е от алчност - да не делят с други комсомолци бюджета за пакетно обслужване на човешките права. Но тъкмо тази алчност създаде един колективен образ на обществена измет, към който се причисли и българският гей.

Не казвам дали мястото му е там, или не, но той се намира точно в тази високо престижна компания. Ако тя не ви харесва - сърдете се на комсомолците, сърдете се на себе си, но не и на традиционния бял и хетеро човек.

Традиционният човек е уморен и иска да живее просто - както се е живяло от памтивека. Без да го карат да се чувства виновен за неразбирането на онези, които настояват, че притежават идеология, а всъщност разполагат само със собствения си задник.

Какво се случва в този задник и около него – не искаме и да знаем. Но знаем, че случващото се е биология и от нея не може да произтича политика.

Ако не го разбирате, значи никога няма да се разберем.

Ако го разбирате, свийте парадните знамена и отидете някъде да правите секс. Но по-тихо и без да очаквате да получите нещо по-специално като обществено отношение.

Все пак всички правим секс или поне се опитваме да стигнем до него. 




Гласувай:
6



1. born - "Слава болгарским геям !"
08.06.2017 21:37
" Героям Геях слава !"
цитирай
2. 4huddovishteto - Всички яростни хомофоби като борн ...
08.06.2017 22:05
Всички яростни хомофоби като борн са латентни хомосексуалисти.

Чу
цитирай
3. born - Напротив
08.06.2017 23:02
Твърде съм толерантен с такива като теб. Какво да се прави - възпитание.
цитирай
4. krumbelosvet - Ох, подскачащите митинги
09.06.2017 09:00
Ох, подскачащите митинги.! Намериха най-обидната дума за бедните мутанти - комсомолци.! Ма чакайте, КОМСОМОЛ значи "Комунистически съюз на младежта". И комсомолците ИЗОБЩО не обсъждаха хомовъпроса. Щото по онова времеь ФАКТИЧЕСКАТА търпимост към хората с ГЕНЕТИЧНИ особиности, беше придружена с мъдра ФОРМАЛНА забрана, за да не решат бедните мутанти да станат управляващи и да разрушат МОРАЛА на семеяствата, раждащи деца. А без деца свършва всичко, и гей-мутацията също. Което започва да се случва, ПООЩРЯВАНО от "знаменосците на демокрацията" по света. Пази Боже.
цитирай
5. 4huddovishteto - Всички гейове трябва да бъдат публично обесвани.
09.06.2017 09:43
08:48 - emiliana - първото лайно, изкендзано от множествено полигоралния шизофреник Poligor, чакам проявленията на следващите му тъпоидални кретеноидии, както и на яловицата бездетка от Зона Б-18.
Чу
цитирай
6. koshmar - 4huddovishteto
09.06.2017 09:54
Кошмарната истина е, че Чу е не латентен, а открит гей.
Щом навсякъде му се привижда някакъв мъж.
Чу е педи, Чу е педи, Чу е педи.
цитирай
7. tsvetnihromozomi - Ясна позиция?
09.06.2017 10:34
Моля ви, имайте ясна позиция... Или подкрепяте гей общността или не, кой и как ни е предавал??
цитирай
8. merlin68 - Много добре написано. . . да се чуди ...
09.06.2017 12:08
Много добре написано... да се чуди човек откъде толкова минуси?
1 - Глупаците които въобще не са разбрали какво са прочели, поради което са счели написаното за тъпо, невярно, или и двете.
2 - Педерастите заради които гей-комсомолците неуспяха да убедят народонаселението, че гей е нещо изтънчено, интелигентно, креативно...
3 - Комсомолците над 50 годишна възраст, които независимо дали са разбрали, или - не съдържанието, са сложили минус защото са обидени от принизяването на понятието комсомолец.
Очевидно поне за сега 1+2+3 са по-голямата част от българското народонаселение.
цитирай
9. emiliana - Психолозите отдавна са наясно с ...
09.06.2017 13:35
Психолозите отдавна са наясно с латентната хомосексуалност.
Основни нейни симптоми са - яростно заклеймяване на обратните и дълбоко подсъзнателно стремление към лица от същия пол.

Онова самонапомпило се , самогласуващо си и самокоментиращо се гейче Чу, което търси в ника ми мъж, е латентен хомосексуалист.
Туй то.

"Тази сексуалност се нарича скрита/латентна/ хомосексуалност.Това е еротично преживяване с лица от същият пол,което не е съзнателно или не се изразява с действия.

Сексуалността ,когато премине от подсъзнателно в съзнателно,започва поредица от психични разстройства.Появява се страх от това да бъдеш гей,сънуване на подобни тематични сънища.

Това раздвоение може да продължи години.

Тази сексуалност може да се прояви и при лица,които нямат сексуален контакт с противоположния пол или имащ малко такива."
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: reader
Категория: Новини
Прочетен: 4072902
Постинги: 2594
Коментари: 2696
Гласове: 2012
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031